Op zoek naar Kookgereedschap?

BEKIJK HIER ONZE PANNEN & HANDIGE KEUKENHULPJES

Lees meer

De lekkerste Thee

RUIME KEUZE UIT 50 SOORTEN

Lees meer

Olijfolie & Azijn

DIVERSE SOORTEN VERKRIJGBAAR UIT DE TAP

Lees meer

9 Unieke Koffiemelanges

MET ELKE MAAND EEN ANDERE KOFFIE VAN DE MAAND

Lees meer

Koken met plezier

Goed kookgereedschap maakt het koken makkelijker voor iedereen. Daarom zijn wij altijd op zoek naar de juiste prijs-kwaliteitsverhouding, zodat iedereen plezier heeft in koken.

Zo kun je bij ons onder andere terecht voor handige keukenhulpen van het merk Oxo Good Grips. De producten van dit merk staan bekend om de comfortabele grepen en het gebruiksgemak. Ieder product is zo ontwikkeld dat zowel rechtshandigen, maar ook linkshandigen deze keukenhulpen kunnen gebruiken.

Op het gebied van snij- en vleesplanken treft u het merk Point Virgule. Zij maken veelal gebruik van het materiaal bamboe. Waarom bamboe? Het breekt bacteriën bijzonder snel af, neemt nauwelijks vocht op en het beschadigd uw mes niet. Het ideale materiaal voor in de keuken!

Het pannenassortiment bestaat bij ons uit twee merken: Sürel en het Duitse merk Woll. Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Woll. Zo heeft Woll onder andere koekenpannen met een afneembaar handvat, waardoor deze pan ook geschikt is voor in de oven. De (meeste) pannen van Woll zijn geschikt voor alle warmtebronnen. Voor een echte gietijzeren braadpan hebben wij het merk Sürel in huis. Vergelijkbaar met bekende merken als Staub en Le Creuset, alleen een stuk voordeliger qua prijs.

Met de peper- en zoutmolens van Peugeot haalt u op en top kwaliteit in huis. De molens zijn voorzien van het unieke Peugeot maalwerk, gemaakt uit gehard en gesmeed staal en daarnaast heeft u levenslange garantie op het functioneren van het maalwerk.